diumenge, 17 de desembre de 2017

DIJOUS 28 DE DESEMBRE RUBÉN MARTÍNEZ PRESENTA “PALABRA CADABRA” A NITS DEL COROA Nits del Coro aquest dijous 28 de desembre en Rubén Martínez
ens presenta el seu espectacle“Palabra Cadabra”.
Poden trencar-se les paraules? És l'abecedari un poema, després de tot? Quantes paraules caben dins d'una sola? Aconseguim a entendre-les encara que siguin dites en un altre idioma? Què és el primer que imaginem quan escoltem la paraula Cadabra?

Palabra Cadabra és un espectacle en el qual la paraula dita és la protagonista de les històries que ella mateixa compta. És la paraula veient-se en un mirall. O escoltant el seu propi ressò. Amb cada conte semblarà que les paraules engreixen en l'aire fins a esclatar, o es fan primíssimes per entrar per les nostres oïdes.

Són històries explicades i cantades pel seu propi autor, divertint-se entorn de la paraula aquesta (i les seves dissorts), gràcies a les quals potser sapiguem, al final, la qual cosa significa la paraula Cadabra.

Un montadito o més, una copeta i un bon espectacle us espera aquest dijous 28 de desembre a la Cafeteria del Coro, a Nits del Coro. 
Obertura de portes a les 20.30 hores, l'espectacle comença puntualment a les 21.30 hores i el preu de l'entrada 3 euros.

Veniu a gaudir els dijous de Nits del Coro!